top of page

Vi vill att vår jobbfamilj 
ska bli större

Du behöver inte vara som oss, inte kunna det vi kan men du behöver vilja vara en del av vårt sammanhang. Du behöver inte ens ha konsulterfarenhet men du måste vilja vara konsult med allt vad det innebär.

Typisk erfarenhet är att ha misslyckats men gjort något bra av det och kunna berätta om det. Att du gjort rookie-misstagen i din karriär och har drivet och viljan att utveckla och lära. Kanske har du tekniknära, djupare it-bakgrund och vill gå åt verksamhetsutvecklingshållet. Kanske har du  praktisk erfarenhet av molnbaserad infrastruktur och vill hjälpa andra att undvika fallgropar. Eller så är du expert på nya medier och vill förstå hur det påverkar företag i framtiden. Ja, du förstår, vi söker inte färdiga konsultprofiler, vi söker dig som kan mycket om något och vill något mer.

 

Oavsett vad, så behöver du gilla att ingå i flera sammanhang samtidigt. För hos oss är det självklart att vara en del av jobbfamiljen samtidigt som vi nästan alltid är ute hos kunden. Du måste gilla att dela med dig av din kunskap och vara redo att utmana och utmanas av oss andra. För vi tror nämligen att vi blir bättre tillsammans.

Är du intresserad eller har frågor får du gärna höra av dig på jobb@copr.se.

happy young woman walking at train station. Travel concept (1).jpeg

Varför vi jobbar på COPR?

Vi drivs av vår gemensamma passion att hjälpa människor att utvecklas i vår samtid.

Group of business people clapping hands at seminar (1).jpeg

Här kan drömmar bli verklighet

Vi blir bättre tillsammans och
tillsammans kan vi förverkliga våra drömmar.

bottom of page