top of page
  • COPR

Vi lyckas för att vi vill mer

Updated: Mar 19

Här jobbar de allra vassaste inom it-branschen vilket framgångsrikt bidrar till både kundens och den egna utvecklingen. Men expertisen är inget värt om inte viljan att dela med sig, att utvecklas och våga göra annorlunda finns. Vi som jobbar här, väljer att göra det för att vi alla drivs av att hjälpa människor att utvecklas. Det finns en omtanke och medvetenhet i allt vi gör. Det visar sig i sättet vi är mot varandra, hur vi tillsammans utvecklar företaget och framförallt i våra relationer med våra kunder.


”Jag vill vidareutveckla både kunden och COPR, för att kunna göra det behövs ett sammanhang med bra människor. Vi på COPR delar inte bara samma värdegrund utan vi delar också ambitioner och viljan att ständigt utvecklas och vara nyfiken.”, berättar Silvia


Vi må vara ett litet bolag men vi vågar påstå att tillsammans kan vi mer än de flesta. Det innebär att vi har kunskapen och förmågan att skapa de bästa lösningarna för våra kunders utmaningar. Vi väljer inte de snabbaste eller trendigaste lösningarna, vi väljer de bästa.


”Vi vill utveckla människor runt omkring oss och resultatet på längre sikt. Det blir mer varaktigt hos kunden och tar inte slut vid projektleveransen. Vi uppmärksammar kunden om det är som är runt omkring och vi är inte blyga utan modiga och berättar om vad som är viktigt.”, säger Silvia


Nyckeln i vår framgång är helt enkelt att vi vill mer, vi anstränger oss mer än andra. Vi vill att våra kunder ska uppnå de bästa resultaten och helst ha roligt och utvecklas på vägen. För roligt, det har vi.
68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page